laupäev, 18. veebruar 2017

Tunnustamine on hoos!

Kuni 22. veebruarini ootame kõiki õpetajad, kes alustasid õpetamistööd 2015. aastal või hiljem, jagama ja tunnustama oma koolide tegevusi, mis on aidanud neil õpetajaametisse sisse elada.

Lähema info ja küsimustiku leiate siin.

Milliste koolide tegevusi on (hiljutised) alustavad õpetajad esile tõstnud? Kaart muudkui täieneb!

PS Oleme väga tänulikud kõikvõimaliku abi eest info levitamisel õpetajateni! Näiteks jagage seda Facebooki postitust siin või saatke e-kirjaga tuttavatele õpetajatele kaardi järel toodud üleskutse.



* *

Tere, hea õpetaja!

See kiri on Sulle, kui alustasid õpetajatööd 2015. aastal või hiljem.

See kiri on ka Sulle, kui tunned mõnd õpetajat, kes alustas õpetajatööd 2015. aastal või hiljem: ole hea ja aita infol temani jõuda.

Et uued õpetajad võiksid võimalikult sujuvalt ja sisukalt elada sisse õpetajatöösse, kogume infot koolide tegevuste kohta, mis seda on toetanud. Kui tunned, et oled saanud oma koolis õpetajatöö alustamisel vajalikku tuge ja tähelepanu; kui oled kogenud, et oled õiges kohas; kui tead, et Sinu kool on teinud pingutusi Sinu vastuvõtmiseks õpetajate perre ja aitab Sul samm-sammult olla järjest parem õpetaja, palun vaata edasi aadressile www.alustavatõpetajattoetavkool.ee.

Ootame märguandeid Sinu kogemustest 22. veebruarini, et koos koolide väärtuslikke tegevusi tunnustada ja jagada neid innustuseks koolidega üle kogu Eesti.

Aitäh Sulle ette!

Parimate soovidega
Alustavat õpetajat toetava kooli meeskond

Meie partnerid tunnustamise juures (nimekiri ei ole lõplik): Eesti Haridustöötajate Liit, Eesti Õpetajate Liit, Eesti Õpilasesinduste Liit, Eesti Koolijuhtide Ühendus, Tallinna Ülikooli haridusinnovatsiooni keskus, kutseaasta, Tartu Ülikooli haridusteaduste instituut, õpetajate täienduskoolitus- ja kutseaasta keskus, Haridus- ja Teadusministeerium ning Riina Varts, personalijuhtimise ekspert, juhtide arengu toetaja.